Voor alle ondernemers de mooiste oplossing

ZZP en Kleine ondernemers

Voor ZZP en kleine ondernemers doen we graag iets extra want wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor deze groep is dat alles goed functioneert. U wilt immers zorgeloos van de diensten gebruik maken en heeft geen tijd voor ingewikkelde of technische aspecten. Uw werk gaat door en daar wilt u uw tijd zoveel mogelijk aan besteden.

Daarom is het goed als u contact met ons opneemt en verteld wat uw werkzaamheden zijn en wat voor u fijn zou zijn om de bereikbaarheid van uw onderneming optimaal te maken. Wij kunnen u dan snel adviseren en een bel plan naar wens voor u instellen. U hoeft dan alleen nog maar de telefoon op te nemen als deze rinkelt.

Vele kleine ondernemers gingen u voor,

Wij leveren telefonie bij een kapper die tijdens sluitingstijden haar openingstijden verteld en tijdens openingstijden gebruik maakt van een wachtrij met wachtmuziek.

Zo leveren wij telefonie aan een kleine transport maatschappij, zij rijden met vrachtwagens veel naar buitenland en telefoneren daarom ook veel met buitenlandse afnemers. Voor hen is dat fijn want ons buitenland tarieven zijn laag. Ook maken zijn gebruik van een calamiteitenlijn die chauffeurs kunnen bellen als er iets dringends mocht zijn.

Advocaten kantoren

Onze diensten (en niet alleen onze telefonie) zijn erg gewild bij advocaten kantoren, niet te min omdat wij een partij zijn die meer zekerheid op veilig bellen biedt, maar ook een partij die opkomt voor de rechten van de advocaat. Zo maken wij speciale afspraken over calamiteiten en geheimhouding.

Advocatenkantoren maken nog geregeld gebruik van de fax, ook hiervoor hebben wij een moderne oplossing waarbij het oude fax apparaat de deur uit kan, we doen dit tegenwoordig via fax>email en email>fax.

Middel en Grote Ondernemers

Indien u een grotere onderneming heeft en zonder gezeur en gedoe wilt dat de telefonie goed werkt bieden wij u de meest voordelige oplossing. Wij leveren u vooraf ingestelde toestellen, u hoeft ze alleen maar op het bureau te zetten en op het internet aan te sluiten. Heeft u een netwerk met POE (Power over Ethernet) dan is het aansluiten van de netwerkkabel al voldoende.

Voor medewerkers die niet enkel op een vaste plek zitten hebben we de FLEX oplossing, zij kunnen de Unite app op hun eigen mobiele telefoon downloaden en door middel van een QR code wordt deze in een flits geprogrammeerd. Ook is het mogelijk om dit met een vast toestel te combineren.

Voor uw receptie is het helemaal eenvoudig, u heeft daar alleen nog een computer en een headset nodig, hiermee kan de telefoniste door gebruik te maken van onze Unite desktop software alle telefonie van het bedrijf aansturen. Zij kan zien wie vrij zijn, of juist in gesprek, en natuurlijk kan zij gesprekken in de wacht zetten en doorverbinden.

Wij ondersteunen ook uw bestaande VoIP (SIP) Toestellen, dus het is niet altijd nodig om nieuwe hardware aan te schaffen. Heeft u nog een oude conventionele telefooncentrale, dan kan deze gewoon de deur uit.

Scholen en Onderwijsinstellingen

Wij leveren telefonie bij een school, deze heeft in elk lokaal een telefoontoestel met voorkeuze toetsen om direct de vooraf ingestelde calamiteiten nummers te kunnen bellen. Ook bellen zij gratis met alle andere toestellen binnen hun organisatie. Dus ook met de toestellen op de dependance aan de andere kant van de stad.

Voor scholen kan het ook interessant zijn om van onze calamiteiten module gebruik te maken, hiermee kan in één keer een grote groep ( zelfs duizenden ) telefoon nummers worden gebeld en een boodschap worden afgespeeld.

Verenigingen en Stichtingen

Verenigingen en stichtingen zijn natuurlijk ook welkom, wij bieden talloze oplossingen waar mee we de vereniging of stichting van passende diensten kunnen voorzien. Omdat elke vereniging en stichting anders is gaan we altijd even in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen aanbieden.

B&B en Hotels

Voor hotels hebben we speciale oplossingen, waarbij het mogelijk is om telefoons te gebruiken om gasten te wekken op een vooraf ingestelde tijd. Ook zijn er veel andere oplossingen die ook te zoeken zijn in de hardware, elk hotel heeft weer andere speciale wensen. Zoals bijvoorbeeld een dekkend dect telefonie systeem (denk aan housekeeping) of analoge telefoons op de kamers (welke centraal naar SIP worden omgezet). Ook zijn onze (uitgebreide) beplannen zeer geschikt voor het routeren van de inkomende gesprekken, ook multi language.

Buitenlandse Organisaties

Zo leveren wij telefonie aan een organisatie in het buitenland, zij hebben een vestiging in Nederland waarvandaan zij mensen naar landen sturen waar humanitaire hulp nodig is. Door middel van onze Flex telefonie staan zij goed in contact met de thuislocatie en kunnen zij de online status van collega’s op hun mobiel in de gaten houden.

Sommige bedrijven plaatsen één of meer van hun toestellen in het buitenland, zij bellen daar voor de prijs die ze in Nederland zouden betalen naar locaties in Nederland. Dit is voor deze bedrijven voordelig en beheerbaar.