Flex Bellen Basis

Flex bellen heeft het tot doel, telefonie beschikbaar te maken voor een flexibele werkomgeving.
Met dit abonnement heeft u de keuze om uw flex bellen account aan uw desktop of aan uw mobiel te koppelen.

Flex Bellen Basis is een abonnement voor één apparaat, u kunt zelf bepalen of u dit abonenment gebruikt voor uw desktop of mobiel bellen. Optioneel is het mogelijk een extra Dekstop/Mobiel apparaat en/of een Sip lijn voor een vast toestel bij te bestellen, Als alternatief is er ook Flex Bellen Compleet.

Flex is een revolutionair telefoonsysteem ontwikkelt voor thuiswerken, flexwerken en hybridewerken. Veilig bellen en videobellen via uw vaste computer of onderweg met uw laptop, eenvoudig overleggen, vergaderen met klanten collega’s en leveranciers, overal, altijd.

Geeft uw werknemers de vrijheid!
Niet langer gebonden aan een vaste werkplek maar flexibel, mobiel, zakelijk bereikbaar via een app op het mobiele toestel van uw medewerker. Thuiswerken of werken op een externe locatie is geen probleem, zelfs in het buitenland prima bereikbaar!

Computer / Notebook
Door middel van een applicatie op uw computer kunt u dan gebruik maken van de vele functies die desktop bellen biedt. Desktop bellen is telefoneren en videobellen op uw computer of notebook met een uiterst handig programma dat voorziet in dezelfde functies als de mobiele app. Ideaal voor gebruik bij de receptie of wanneer u veel achter de computer werkt. Heeft u een headset met microfoon, dan is de oplossing compleet.

Flex desktop is beschikbaar voor Windows, Mac OS en Linux (x64).

Mobiele telefoon
Door gebruik te maken van de Unite Phone app kunt u op uw mobiele telefoon bellen alsof u op kantoor bent, de app werkt altijd en overal, zelfs in het buitenland. Twee contactenlijsten, die van uw Unitephone app voor uw zakelijke contacten welke syncroniseert met de centrale zodat uw contactlijst overal bewaard blijft. En de contacten lijst uit uw telefoon beschikbaar in de Unite Phone app. Directe toetsen om collega’s te bellen ( en te zien of ze bereikbaar zijn ). Instelbare nummer weergave en een eigen beltoon voor uw zakelijke gesprekken.

Vrijheid voor werknemers:
Werknemers zijn via Flex bellen altijd  bereikbaar, collega’s intern, doorverbinden, extrerne gesprekken, eigen telefoon nummer, bereikbaar via het keuze menu of op basis van een tijdschema, zelfs een eigen voicemail, er is teveel om op te noemen. ( Overigens is het mogelijk om bellen naar het buitenland uit veiligheidsoverwegingen uit te schakelen. )

Virtuele Telefooncentrale
Zodra u bij ons een VoIP ( en/of Flex ) telefoon lijn afneemt, krijgt u uw eigen virtuele telefooncentrale, deze hypermoderne telefooncentrale maakt een huis-centrale overbodig en biedt u talloze mogelijkheden voor het maken van een simpel tot zeer geavanceerd bel plan.

De virtuele telefooncentrale beschikt tevens om de mogelijkheid om de gesprekken die u ontvangt, direct naar een extern nummer door te schakelen, zo kunnen gesprekken direct naar uw mobiel ( of tegelijkertijd naar uw mobiel ) worden doorgeschakeld. Heeft u meerdere telefoon toestellen, dan kun u zelf bepalen welke toestellen al of niet, wanneer en hoelang deze overgaan als iemand u belt.

De virtuele telefooncentrale heeft zeer veel mogelijkheden, de meest belangrijke vindt u hieronder. Regelmatig bedenken wij nieuwe toepassingen, wat er voor zorgt dat de telefooncentrale steeds meer mogelijkheden krijgt. Zo bent u altijd up-to-date.

Een greep uit de mogelijkheden

Netnummers (020, 010, 071, etc.)
Regiovrije nummers (085)
Fax ontvangen in uw e-mail
Fax verzenden via uw e-mail
Conference mogelijkheid
Keuzemenu (IVR)
Wachtrij (Queue) met informatieve boodschap of muziek
Doorschakelfunctie
Voicemail
Condities (zoals tijdschema) instellen
Geluid / Bericht afspelen ( Keuze uit lijst / Mp3 uploaden )
Belgroepen maken
Aankondiging ( Webhook / Http Get )
Schakelaars ( Belplan met codes bedienen )
Captcha ( Bot Preventie )

Receptie:
Monitor real-time gesprekken en de status van collega’s. Met Flex bellen wordt uw zakelijke telefonie overzichtelijk met duidelijke statistieken van uw telefonie en gespreksgeschiedenis. Natuurlijk ziet uw receptie alle in en uitgaande gesprekken en de status van de werkplek, zo kan een werkplek bijvoorbeeld op niet-storen staan of bijvoorbeeld niet bereikbaar zijn wegens geen internet of uitgeschakeld toestel. Uw receptie heeft zo zicht op de gang van zaken. Natuurlijk kan de receptie ook gesprekken aannemen en doorschakelen.

Bedrijfsnaam herkenning:
Met bedrijfsnaamherkenning kunt u zien wie er belt en waarvandaan, zo kunt u het gesprek optimaal kunt voorbereiden. De bedrijfsnaam herkenning is standaard onderdeel van het flex abonnement.

Collega’s:
Direct interne nummers bellen, collega’s onder één druk op de knop om te videobellen, vergaderen, alles binnen handbereik.

Bedrijfs Telefoonboek:
Flex bellen heeft toegang tot het bedrijf telefoonboek dat zich synkroniseert tussen alle toestellen van het bedrijf, inclusief desktop bellen en de mobiele apps van de gebruikers. Als alle medewerkers van het bedrijfstelefoonboek gebruik maken wordt het klantcontact gemakkelijker en hoeven collega’s niet op zoek te gaan naar contactgegevens.

Videobellen:
Videobellen met de Unite Phone app betekent dat u probleemloos met andere Unite phone en Unite desktop gebruikers kunt videobellen.

Sub Extensies:
In uw virtuele telefooncentrale bestaat de mogelijkheid tot het aanmaken van sub-extensies, hiermee kunt u naar buiten bellen met een ander caller-id ( Bijvoorbeeld anoniem ). De sub-extensies worden selecteer baar in uw app / desktop. Op deze sub-extensies kunt u niet gebeld worden. Indien u dat wenst is vanzelfsprekend wel een uitbreiding mogelijk.

Aanmelden:
Het aanmelden op op desktop bellen en de mobiele app is eenvoudig, u vindt de login gegevens, compleet met een QR code in de virtuele telefooncentrale onder provisioning. In principe kunt u de QR code printen en aan uw werknemer overhandigen!

Afmelden:
Indien uw werknemer uit dienst treedt kunt u het wachtwoord van het flex account in uw virtuele telefooncentrale resetten, het account is dan niet meer voor uw ex-medewerker bereikbaar en kan eventueel worden ingezet voor een vervanger of andere medewerker.

Afkortingen:
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol, kort door de bocht betekent dat dus bellen over internet.

SIP staat voor Session Initiation Protocol, Dit slaat op de methode waarmee telefoon toestellen op een centrale worden aangesloten.

PBX staat voor Private Branch Exchange, dat is een privé telefoonnetwerk of anders gezegd een telefooncentrale die gebruikt wordt binnen een bedrijf. De gebruikers van de Hosted PBX delen een aantal buitenlijnen voor het maken van externe telefoongesprekken.