Mijntelefoon.net heeft haar kantoor in Zoeterwoude Rijndijk.
Vanaf dit adres verzorgen wij onze administratieve werkzaamheden en sturen wij opdrachten naar ons magazijn, diverse leveranciers en de technische dienst.

Ons kantoor is tijdens normale kantoortijden geopend, wij zijn dan telefonisch bereikbaar voor administratieve vragen en bestellingen. Voor storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar op het Nood-Nummer en voor zakelijke klanten ook via Whats App.

Wij kennen de meeste van onze klanten persoonlijk en adviseren graag over de mogelijkheden. Wij zijn goed bereikbaar werken niet met een externe helpdesk of telefoonservice, bij ons spreekt u direct met de juiste persoon, zoals het hoort.

Het doel van mijntelefoon.net is het leveren van goed functionerende diensten waar men op kan vertrouwen. Wij zijn niet duur en leveren al onze diensten voor een eerlijke marktconforme prijs. Regelmatig zorgen wij voor leuke aanbiedingen en het gaat bij ons niet altijd om het maken van winst. Tevreden klanten is immers ook wat waard.

Omdat wij onze klanten vertrouwen en graag ondersteunen in het vormen van hun bedrijf, zijn wij flexibel qua mogelijkheden en kunnen we de diensten altijd naar behoefte aanpassen. Ook al het even wat minder goed gaat doen wij niet moeilijk, u zit bij ons nooit ergens aan vast.

Mijntelefoon.net is een handelsmerk van Technorama LLP, Technorama betekent letterlijk, Technische Man. Onze onderneming is gevestigd in Nederland en in het Verenigd Koningkrijk, Wijverzorgen ( vanuit Nederland ) diverse diensten waaronder VoIP Telefonie en Webhosting.

Indien u meer wilt weten over Technorama LLP verwijzen wij u naar www.technorama.nl