De Telefooncentrale van de toekomst

Met onze unieke klik & sleep online telefooncentrale wordt het instellen van zakelijke telefonie pas echt leuk. De talloze mogelijkheden bieden u de vrijheid om met enkele muisbewegingen een eenvoudig tot zeer complex belplan te realisereren.

Technische kennis is niet meer nodig, iedereen kan nu een belplan maken!

  • Geen technische kennis vereist
  • Meer dan 75 Functies
  • Uniek klik en sleep systeem
  • Online dus altijd en overal aan te passen

Het dashboard van de digitale telefooncentrale biedt vele mogelijkheden, zo toont het overzicht altijd de real time status van alle toestellen en gebeurtenissen rondom uw telefonie.

U kunt u meerdere belplannen maken, dit kan natuurlijk op basis van een inkomend telefoon nummer, maar ook kunt u een belpan maken op basis van een specifieke lijn of toestel. Bij het maken van een belpan zijn al uw toestellen en lijnen beschikbaar en kunt u eindeloos combineren, schakelen en koppelen met de beschikbare tools. Zo kunt u kiezen voor een wachtrij met wachtmuziek of bijvoorbeeld een keuze menu met zelf geüploade spraak bestanden.

De digitale telefooncentrale ondersteunt ook provisioning, een techniek waarmee wij uw telefoontoestellen op afstand en volledig automatisch kunnen programeren. Op deze wijze heeft geen technische kennis nodig en is het instellen van toestellen een fluitje van een cent. Heeft uw onderneming veel toestellen, dan is deze manier zeer efficient en kostenbesparend.

Het werkt eenvoudig, u selecteert het merk en model van het toestel in de centrale, en voert vervolgens het MAC adres ( dat onder op elk toestel staat vermeld ) in. Eventueel kunt u hier nog specifieke wensen per toestel instellen en na een druk op ‘opslaan’ is alles gereed. Zodra u het toestel op stroom en internet aansluit, zal het toestel zichzelf automatisch instellen.

Bel plan demo

Klik op de afbeelding hiernaast om het klik en sleep bel plan zelf uit te proberen, u zult zien hoe eenvoudig het is!

Een greep uit de mogelijkheden:

Belpannen, Elk telefoon nummer kan een eigen belpan vertegenwoordigen, maar ook tegelijkertijd onderdeel zijn van een ander belpan, hierdoor kunt u eindeloos combineren, wees creatief!

Tijdschema’s, Door middel van vooraf in te stellen tijdschema’s kunt u uw belplan afhankelijk van de ingestelde tijden, andere verbindingen laten leggen tijdens bijvoorbeeld openingstijden of feestdagen. De feestdagen voeren wij al jaarlijks voor u in, even als even/oneven weken. U kunt zelf zoveel tijdschema’s maken als u wilt.

Telefoonnummers, in dit overzicht heeft u zich op te importeren telefoon nummers. Dit zijn nummers die u bij een andere telefonie partij ophaalt en naar ons systeem overbrengt. Ook heeft u hier een overzicht van uw bestaande nummers met een koppeling naar elk specifiek belpan.

Meeluisteren, De meeluisterfunctie geeft de mogelijkheid om mee te luisteren met een actief gesprek van een collega. Om dit aan te zetten moet u een Leidinggevende toevoegen die mag luisteren. Vervolgens geeft u aan bij welke collega’s er meegeluisterd mag worden. Er is ook de optie om te fluisteren, hier kan de Leidinggevende de gebruiker instructies influisteren zonder dat de beller dit hoort.

Schakelaars, Met een schakelaar kunt u een deel van je belplan in- of uitschakelen vanaf je telefoon. Nadat u hier een schakelaar hebt aangemaakt kun u deze overal in je belplan plaatsen. Om de schakelaar om te schakelen kunt u bellen naar bijvoorbeeld *401 om schakelaar 1 te schakelen. Ook kunt u in een Provisioning template een toets op het toestel toewijzen voor de schakelaar.

Captcha, Een captcha heeft tot doel om een persoon en een computer van elkaar te onderscheiden. Deze optie geeft u de mogelijkheid om u zelf beschermen tegen geautomatiseerde gesprekken. Bij het inzetten van deze functie moet u op deze pagina een lijst maken met audiobestanden die bij een cijfer horen. Vervolgens kun je in het beplan de CAPTCHA module toevoegen. Als de module wordt aangeroepen krijgt de beller een willekeurig cijfer te horen die je hier hebt aangemaakt, alleen bij het invoeren van het juiste cijfer gaat het gesprek verder.

Fax to e-mail, Wanneer er een fax verzonden wordt zorgt onze telefooncentrale ervoor dat de fax wordt opgevangen en verzonden wordt naar uw e-mail box. U ontvangt dit in de vorm van een .pfd bestand in fax kwaliteit. Zo kunt u snel de fax archiveren. Wilt u zelf een fax versturen dan doet u dit door het document te scannen en als .pfd bestand aan uw e-mail te koppelen en te verzenden naar een aan u toegewezen email adres, met het het faxnummer van de ontvanger als onderwerp. Na verzending ontvang u ook zelf een fax verzendbericht (als email) ter bevestiging.

Herinnering module, Met de functie Herinnering kunt u automatisch een gesprek in de toekomst inplannen. Via een vooraf geüpload audio bestand kunt u zo bijvoorbeeld gasten in een hotel wekken zodat zij hun vliegtuig niet missen.

Click-to-call module, Deze functie zorgt ervoor dat u nooit meer een telefoonnummer in hoeft te toetsen. Wanneer je een nummer in uw browser ziet (of CRM of web-based applicatie) klik eenvoudig op het telefoonnummer, als reactie hierop start uw toestel met bellen van dit nummer.

CRM-koppeling module, Met de functie CRM-koppeling bent u in staat om automatisch een klantenkaart te openen zodra er een gesprek binnenkomt. Ook kunt u vanuit uw CRM pakket de telefoonnummers aanklikken waarmee u direct uit kunt bellen. Er zijn nog veel meer functies mogelijk afhankelijk van uw software.

Bedrijfsnaamherkenning, Bij een inkomend gesprek herkent de telefooncentrale direct welk bedrijf u belt en geeft de naam van het bedrijf weer in het display van uw telefoon, desktop en mobiele telefoon. Bedrijven die niet in uw telefoonboek voorkomen worden automatisch weergegeven

Encrypted gesprekken, Gesprekken die via onze telefooncentrale worden gevoerd zijn uiteraard beveiligd volgens de normen die hieraan gesteld worden. Wil je deze extra beveilig net even wat omhoog krikken omdat je veel vertrouwelijke gesprekken met bijvoorbeeld patiënten hebt? Kies dan voor end to end encryptie waardoor de gesprekken nog beter beveiligd zijn. Dit werkt natuurlijk het beste als u en de persoon aan de andere kant van de lijn beide via onze centrale telefoneren.

Wachtrij module, Uiteraard vangt u de beller netjes op in een wachtrij zodat deze weet dat u hem op dat moment niet te woord kan staan maar u kunt ook wachtmuziek, een informatieve boodschap of reclameboodschap laten horen.

Voicemail, Met de Voicemail functie geeft u een beller een informatieve boodschap waarin u aangeeft op dit moment niet beschikbaar te zijn. Hierbij bepaalt u of u de beller de mogelijkheid geeft om een boodschap in te spreken of niet. Voicemail wordt 8 dagen in de centrale bewaard en indien gewenst ook per e-mail ( in .mp3 formaat) naar u verstuurd. De voicemail module kan indien gewenst een automatische instructie afspelen zodat bellers weten wat zij kunnen doen.

Online telefoonboek module, Met een online telefoonboek krijgt u de mogelijkheid om een telefoonboek samen te stellen die voor alle medewerkers inzichtelijk en te raadplegen is.

Gespreksopname functie, Met de feature Gespreksopname neemt u elk gesprek die u voert op. Het opgenomen gesprek wordt naar uw mailbox verzonden en 7 dagen in de Online Centrale bewaard. Het toegezonden gesprek kunt u daardoor gemakkelijk koppelen aan een klantenkaart of archiveren.

Aankondiging module, De aankondiging zorgt ervoor dat ieder inkomend gesprek wordt gelogd. U ontvang voor ieder gesprek ongeacht of deze wordt beantwoord of niet een melding in uw mailbox met daarin de datum en tijd van het gesprek. Ook staat hierin welk nummer u heeft geprobeerd te bellen en naar welke interne extensie het gesprek is doorgezet.

DTMF announcement module, Met deze functie kun je de beller de mogelijkheid geven om tijdens een gesprek een cijfer in te toetsen op de telefoon, en dat af te sluiten met een hekje. Nadat de beller dit heeft gedaan wordt er een vooraf ingestelde URL aangeroepen met deze gegevens. U kunt dit gebruiken om bijvoorbeeld een beller een authenticatiecode in te laten vullen, welke vervolgens automatisch door uw CRM systeem verwerkt wordt.

In de digitale centrale zijn naast uw belplannen ook uw lijnen zichtbaar, u kunt hier voor elk toestel de niet-storen functie in/uit schakelen, een toestel specifiek belplan maken, gespreksopname en voicemail instellen en nog veel meer.

Natuurlijk vindt in dit onderdeel u ook de instellingen voor het handmatig instellen van uw toestellen, u kunt hier ook de wachtwoorden resetten en bijvoorbeeld het caller-id veranderen.
Er zijn zoveel mogelijkheden dat we er wel een kilometer over kunnen schrijven, daarom noemen we hier slechts een greep uit de mogelijkheden.

Ip Safe List, ter voorkoming van misbruik bij toestel diefstal

Wachtmuziek, een selectie wachtmuziek waar uit u kunt kiezen, u kunt ook zelf mp3 uploaden!

De volgorde van naam herkenning
, de naam die op het display van uw toestel verschijnt kan worden gevonden in bijvoorbeeld uw telefoonboek, of via de extensie van de beller.

Nummerweergave, u kunt zelf bepalen wat de ontvanger van uw gesprekken op het display te zien krijgt, u kunt dit bijvoorbeeld op anoniem zetten.

Maximale gespreksduur, u kunt bepalen hoe lang een gesprek op een toestel maximaal mag duren, dit kan handig zijn om te voorkomen dat gesprekken eindeloos lang op de speaker blijven staan.

Geluidenbeheer, Hier kunt u uw geluiden, wachtmuziek, gesproken boodschappen, reclames en andere geluiden uploaden. U kunt deze netjes in mappen sorteren zodat u ze kunt terugvinden bij het bewerken van u belplan.

Gesprekgeschiedenis, Bekijk de gesprekgeschiedenis van een te selecteren toestel of belplan, het rapport geeft een duidelijk overzicht van welke gesprekken en wanneer hebben plaatsgevonden. Dit kan gebruikt worden als controle of bewijsmateriaal.

Rapportages, Het systeem voorziet u in uitgebreide rapportages, zo kunt u inzien welke gesprekken, compleet met telefoon nummers in/uitgaand hebben plaatsgevonden. Dit is mogelijk per telefoonnummer, telefoonlijn, per wachtrij en zelfs per keuzemenu. Natuurlijk kunt u voor elke rapportage een datum bereik opgeven en kunt u rapportages downloaden in CSV en pdf-formaat.

Belfilters, Blokkeer telefoonnummers voor inkomende of uitgaande gesprekken. U kunt bijvoorbeeld bekende spam-nummers, Bepaalde Nederlandse servicenummers of Buitenlandse nummers blokkeren.