Even in de wacht zetten….

Uiteraard vangt u de beller netjes op in een wachtrij zodat deze weet dat u hem op dat moment niet te woord kan staan maar u kunt ook wachtmuziek, een informatieve boodschap of reclameboodschap laten horen.

De wachtrij handelt zelf af welke toestellen zullen overgaan, alle toestellen die u in de lijst opneemt zullen overgaan zodra deze beschikbaar zijn.

Vervolgens kiest u het geluid dat u tijdens het wachten wil afspelen, dat kan bestaan uit door u geuploade muziek of een boodschap, maar u kunt ook gebruik maken van de standaard geluiden en muziek die wij al voor u in de centrale hebben gezet.

De wachtrij functie heeft vier aansluitingen, elke aansluiting kan in het belplan worden opgevold door bijvoorbeeld een geluid of doorschakeling.

  • Time Out
  • Nood Uitgang
  • Extensies offline/down
  • Bellerlimiet Bereikt

De wachtrij hoeft niet eeuwig te duren, u kunt de maximale tijd instellen en vervolgens aan de timeout in het belplan een vervolg stap koppellen, bijvoorbeeld een Voicemail functie of een eind boodschap.

Uiteindelijk heeft u nog een paneel met geavanceerde opties die u kunt gebruiken om uw wachtrij helemaal naar wens in te stellen.