Particuliere Klanten

Bij ons is iedereen welkom, dus ook de particuliere klant.

Wij leveren VoIP telefonie aan veel particulieren waaronder ook mensen met een bijzondere reden. Zo zijn er mensen met een handicap die enkel goed kunnen telefoneren met een VoIP vergader telefoon, maar ook mensen die het gewoon fijn vinden om van ons Flex abonnement gebruik te maken. Het gaat ons natuurlijk niets aan wat uw reden is, maar mocht het zijn dat wij u ergens mee kunnen helpen dan doen we dat graag.

Onze telefonie is maandelijks opzegbaar, u betaald het abonnement vooruit e de gesprekskosten betaald u altijd in de maand daarop. De betaling is via Automatische incasso en u mag opzeggen wanneer u maar wilt. (Mits alle openstaande facturen zijn voldaan).

U betaald bij ons een eerlijke marktconforme prijs en kunnen indien u dat wilt een plafond instellen zodat u zeker weet dat de gesprekskosten in een maand nooit hoger worden dan een door u opgegeven bedrag.

Wij houden niet van verrassingen en doen dan ook niet aan kleine lettertjes, noch verborgen kosten. Onze aanbiedingen zijn duidelijk en gelden voor alle klanten tegelijk, dus u kunt als particulier onze producten voor dezelfde prijzen afnemen als een zakelijke klant.

Let er wel op dat alle prijzen in onze website exclusief 21% BTW zijn.