Automatiseren

Customer Relationship Management (CRM) systemen zijn een belangrijk onderdeel voor bedrijven om klanten en potentiële leads in de gaten te houden. Het grootste voordeel van een VoIP CRM-koppeling is dat wanneer een klant u belt je ziet u wie er belt door middel van een klant kaart.

Door de CRM-koppeling krijgt u snel inzicht in uw klantgegevens en ziet u bijvoorbeeld wat er is besproken tijdens het vorige telefoongesprek. Zo volgt u snel en eenvoudig verkooptrajecten op, ziet u de openstaande facturen in en met wie u vorige keer heeft gesproken. Ubespaart een hoop tijd en werkt een stuk efficiënter, wat resulteert in een betere ervaring voor uw klanten.

De integratie van uw CRM loopt via een externe applicatie die goed samenwerkt met onze online telefooncentrale. Er zijn rechtstreekse koppellingen mogelijk met reeds bestaande software pakketten waaronder perfect view, tevens sluit ons systeem naadloos aan op dat van Red Cactus die talloze koppellingen aanbied om uw eigen CRM software mee aan ons platform te koppellen.

De CRM Koppelling omvat vele mogelijkheden, u kunt deze vinden onder Provisioning in uw online telefooncentrale

  1. Provisioning
  2. App Templates
  3. Nieuwe Template Toevoegen

Hier kunt u kiezen uit een aantal opties, we beschijven hier de belangrijkste:

Rest API Integratie
Krijg toegang tot allerlei telefooncentrale eindpunten die gegevens over extensies, telefoonboeken en oproeprapportages kunnen downloaden.

Custom CRM Integratie
Gebruik jouw bedrijf een CRM systeem dat jullie zelf hebben ontworpen? Geen enkel probleem. Koppel je eigen CRM pakket met onze online telefooncentrale. Door middel van de HTTP-GET methode stuurt onze centrale moeiteloos gegevens naar het door u opgegeven url.

Call me Back Integratie
Onze Unite telefooncentrale legt automatisch een telefonische verbinding tussen al jouw websitebezoeker en je bedrijf door een nummer achter te laten.

Realworks Integratie
Speciaal voor makelaars bestaat er een integratiemodule die aansluit op de software van Realworks

Bestaande koppelingen
Hieronder volgt een lijst van de CRM applicaties waarmee onze telefooncentrale kan communiceren. Indien u interesse heeft, kunnen wij u meer informatie toesturen.

ACT!
ActiveCampaign
AFAS Profit
AFAS Small Business
Alexion
Assu®
AuditCase
Belco
Bullhorn
Bytegear
Carerix
CATSone
Clientbox
ConnectWise
CSS-Car-Systems
Dation
Datto Autotask
Dias Assurantie
Dlex
Exact Online
Exact Synergy
Exquise
Exquise Next Gen
EyeMove
Faster Forward
Freshdesk
Google
Gripp
HubSpot
iDAS
IDEXX Animana
Itris
Kolibri
Lightspeed eCom
Lime
Magneto 2
Medicom
Mews
Oase Dental
Odoo
Oracle
Outlook
OutSmart
PerfectView
Pipedrive
Radar 360
Realworks
RobinHQ
Salesforce
Simplicate
Simar
Simplex
Sherpaan
Store365
Stratech-RCS
Syntess Atrium
TaxSys Pro
Teamleader
Tobias AX Aareon
TOPdesk
Trengo
Tribe
Twinq
Urios
WinTree
XPS
Zig
Zoho