Onze eigen technische dienst

Op ons adres in Zoeterwoude Rijndijk hebben wij een eigen technische dienst, hier verzorgen wij de afhandeling van garanties, maar ook reparatie aan bestaande apparatuur. De levering van extra kabels, een nieuw krulsnoer voor uw telefoon of een extra voedingsadapter, de technische dienst heeft het allemaal.

Refurbishment, Omdat wij ook het milieu ( en uw portemonee ) graag tegemoed komen repareren wij regelmatig gebruikte toestellen die wij voor een lage prijs weer aan onze klanten kunnen aanbieden. We krijgen deze toestellen meestal van bedrijven die ze niet meer nodig hebben. Wilt u toestellen doneren? neem dan contact op met onze technische dienst.  Tel. 071-5892726 of stuur een berichtje naar info@technischedienst.net

Ook voor speciale verzoeken kunt u contact opnemen met onze technische dienst, wij kunnen u ook andere producten leveren zoals toetsenborden en muizen voor uw kantoor computers alsmede accu’s voor notebooks en tablets. De technische dienst repareert ook computers en notebooks.

Onze technische dienst heeft ook een eigen website: www.technischedienst.net