Ontvang fax berichten per e-mail.

Wanneer er een fax verzonden wordt zorgt onze telefooncentrale ervoor dat de fax wordt opgevangen en verzonden wordt naar uw e-mail box. U ontvangt dit in de vorm van een .pfd bestand in fax kwaliteit. Zo kunt u snel de fax archiveren.

Wilt u zelf een fax versturen dan doet u dit door het document te scannen en als .pfd bestand aan uw e-mail te koppelen en te verzenden naar een aan u toegewezen email adres, met het het faxnummer van de ontvanger als onderwerp.

Na verzending ontvang u ook zelf een fax verzendbericht (als email) ter bevestiging.

In de centrale kunt u instellen vanaf welke email adressen fax berichten mogen worden verstuurd, hierdoor voorkomt u dat fax berichten worden verstuurd door personen waarvan u dat in uw organisatie niet toestaat.

Inmiddels is het versturen en ontvangen van fax berichten niet meer van deze tijd, doch zijn wij ons er van bewust dat de fax voor sommige organisaties nog steeds een handig of zelfs verplicht middel is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de rechtbank die dit kan verplichten of een keuken waar de koks hun bestellingen snel kunnen doorsturen.