De werking van ons netwerk

Mijntelefoon.net gaat voor kwaliteit, zo werken wij alleen met de beste apparatuur en is het niet netwerk zo ingericht dat we kunnen spreken van een storingsvrij netwerk. Onze online telefooncentrale met vele digitale diensten functioneert geheel onafhankelijk van de grote gevestigde partijen.

Onze VoIP telefonie is technisch gezien een van de meest moderne is zijn soort, met meer dan dubbel uitgevoerde apparatuur op verschillende locaties en een knap staaltje beveiliging zorgen wij ervoor dat uw telefonie storingsvrij functioneert.

De hardware bevindt zich op verschillende locaties, zodat ook bij een geografische storing er geen probleem zal optreden, zelfs als op twee locaties tegelijkertijd storing optreedt.

Onze onafhankelijkheid zorgt er voor dat wij snel kunnen inspelen op situaties, zelf de touwtjes in handen hebben als het gaat om wijzigingen/verbeteringen aanbrengen in het netwerk. Zonder langdurig overleg kunnen nieuwe diensten worden gecreëerd en kunnen onze softwareontwikkelaars meestal direct aan de slag. Op deze manier houden wij onze producten en diensten ultramodern.

In onderstaand diagram laten we op eenvoudige wijze zien hoe het meervoudig uitgevoerde netwerk functioneert. De buitenste symbolen zijn het begin en eindpunt, wat buiten ons netwerk valt, de onderdelen van ons netwerk kunt u aanklikken, zie wat er met uw gesprek gebeurt als één of meer delen van het netwerk niet zou functioneren. Ons netwerk is uiterst betrouwbaar, we verkopen immers graag kwaliteit.

Ons VoIP Netwerk

Loading...